139 persones participen en una enquesta sobre l’impacte de la covid-19

Impulsada pel consistori per saber com la pandèmia afecta la vida i la situació dels veïns del municipi

Per . Actualitzat el

Un total de 139 arbocencs i arbocenques van participar des de l’1 al 30 de juny en l’enquesta ciutadana virtual impulsada pel consistori per tal de conèixer l’impacte i les conseqüències de la pandèmia en la vida i la situació dels veïns i veïnes del municipi. Un instrument orientat a conèixer de primera mà com ha afectat la crisi sanitària en l’economia, l’estat emocional, la salut, les relacions socials i el dia a dia més quotidià dels arbocencs i arbocenques.

El qüestionari es podia respondre a través del web www.arbocencopina.cat i estava disponible en català i castellà. A banda de prendre el pols de la ciutadania arbocenca, l’enquesta també ha servit per recollir idees i propostes d’acció per part de l’Ajuntament de cara al futur més proper.

Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana de l’Arboç, dona les gràcies a tots els veïns i veïnes per la seva implicació i emmarca l’enquesta en la voluntat de l’Ajuntament de “conèixer de primera mà quines són les principals preocupacions i problemàtiques de la gent del poble en relació a la crisi sanitària, així com recopilar idees a treballar des del consistori per tal de donar suport a les famílies, empreses i comerços de l’Arboç en un context tan complicat”.

Cal recordar, en aquest sentit, que des de l’inici de la pandèmia l’Ajuntament arbocenc ha mobilitzat 250.000€ del Pressupost Municipal per ajudar els comerços, les famílies i les empreses del municipi, així com per a l’adquisició de material sanitari.

Informe de resultats – Enquesta sobre els impactes de la crisi de la Covid-19