El Port de Tarragona ofereix passejades gratuïtes en barca

Es podran fer del 20 de juiol al 24 de setmebre a bord de l’embracació ‘Golondrina’

Per . Actualitzat el

Aquest estiu, a partir del 20 de juliol i fins al 24 de setembre el Port de Tarragona ofereix a la ciutadania una passejada en barca per conèixer, de forma gratuïta, com és el Port per dins i redescobrir la ciutat de Tarragona des del mar. 

Sota el títol «Descobreix el Port!» l’organisme ha publicat un formulari en línia, a la seva pàgina web, www.porttarragona.cat, on es pot fer la sol·licitud de reserva. Una vegada la persona sol·licitant hagi omplert el formulari, amb les seves dades, haurà d’esperar la confirmació de la seva plaça mitjançant un correu electrònic que l’organisme li farà arribar per detallar el dia i l’hora que li ha estat assignat per gaudir d’aquest entretingut passeig. 

Les sortides es faran en grups reduïts de 15 persones, cada dia d’aquest estiu 2020 en diferents franges horàries. La primera franja horària estarà activa cada dia, de dilluns a diumenge, inclosos festius a les 11 h del matí. La segona franja està organitzada de dilluns a divendres, excepte festius, a les 18 h o a les 20 h. Per acabar, el darrer horari està assignat a caps de setmana i festius a les 19 h. 

La sol·licitud permet inscriure fins a un màxim de cinc persones. El recorregut, d’una hora de durada aproximadament, comença i finalitza al Moll de Pescadors, on està ubicada l’embarcació ‘Golondrina’. 

El passeig es farà amb la coneguda embarcació ‘Golondrina’. Es tracta d’un servei d’obertura del port a la ciutat, amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents instal·lacions portuàries i continuar així un camí que fa possible la interrelació Port i Ciutat, no com a dos mons desconeguts sinó com a complementaris. 

A Tarragona, l’obertura del Moll de Costa a la ciutat data de l’any 1986 per a usos culturals i socials. I a partir d’aquell moment estan en contacte directe amb la població.