L’exposició de collages ‘Trenkadís’, de Jordi R. Morera, arriba a la Nou de Gaià per festa major

La mostra, que es podrà veure del 17 al 26 de juliol, està inspirada en el món dels llibres

Per . Actualitzat el

L’exposició d’art Trenkadís, de Jordi R. Morera, continua el seu itinerari per diferents municipis del Baix Gaià i la pròxima parada serà el Centre Cultural i Biblioteca de la Nou de Gaià, on la mostra es convertirà en un dels actes destacats de la festa major. Entre el 17 i el 26 de juliol, l’autor hi exposarà una quarantena d’obres, entre les quals algunes de noves. Això sí, la temàtica continua sent la lectura i els llibres.

En alguns dels collages, Morera reinterpreta obres de pintors de fama internacional que han immortalitzat en els seus quadres l’acció de llegir: Ludger Tom Ring, Gustave Courbet, John Currin… Altres obres de l’autor torrenc presents a la mostra són de creació pròpia, pensades expressament per a Trenkadís, entre les quals hi ha diversos poemes visuals com a homenatge a Joan Brossa. L’exposició a la Nou de Gaià s’inaugura el dia 17 a les 19 hores. Entre els dies 19 i 23, i també el 26, es podrà visitar de les 10 h a les 13 h. Pel que fa als dies 18, 24 i 25, l’horari d’obertura és de les 10 h a les 13 h i de les 17 h a les 20 h.