El nou web del comerç de Torredembarra ultima els detalls per estar en línia

Vol ser una eina tant per als usuaris com als comerciants i empresaris perquè puguin actualitzar i complementar les dades de la seva empresa

Per . Actualitzat el

La regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra està ultimant els detalls del nou lloc web dedicat al teixit comercial i empresarial del municipi, amb l’objectiu de donar una nova eina tant als usuaris i usuàries que el visitin com als comerciants i empresaris perquè puguin actualitzar i complementar les dades de la seva empresa, amb la possibilitat d’oferir els seus serveis i productes en línia, tal com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Josep Maria Guasch.

La base del web és la informació que ja apareix a la versió impresa de la guia comercial que edita la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats des de fa ja unes quantes edicions, però es podran ampliar les dades individuals de cada comerç i empresa per així poder oferir a la clientela final una més àmplia informació de manera clara i permanentment actualitzada.

Per a promoure la participació activa de comerços i empreses en l’actualització de les dades dels seus negocis al web, es dotarà cada establiment amb 30 € si es registra i emplena correctament les seves dades.

Per a optar al val de 30 € el procediment és molt senzill:
– L’empresari/a i/o comerciant ha d’entrar en aquesta pàgina, registrar-se i emplenar el formulari abans del 15 d’agost de 2020. Les dades seran enviades a la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra.

– La Regidoria validarà les dades lliurades i automàticament farà saber al registrant que han estat validades i que per tant entra dins el grup d’empreses i comerços que rebran els 30 € (no acumulables) en concepte de despesa per part d’algun/a client.

– Paral·lelament, durant el mes d’agost de 2020, la Regidoria de Turisme realitzarà un sorteig entre tots els usuaris i usuàries que comparteixin continguts del nou web: http://redescobreix.turismetorredembarra.cat/ Els premis d’aquest concurs seran vals de 30 € que per a utilitzar en les empreses i comerços que s’hagin registrat correctament al nou web comercial. Els premis es lliuraran durant les primeres setmanes de setembre. Les bases del concurs del web de Turisme seran anunciades en breu per les xarxes oficials de la Regidoria de Turisme.

D’altra banda, en els pròxims dies es col·locaran 60 banderoles i 2 lones a carrers i passejos del municipi amb diferents eslògans comercials per a incentivar la compra al comerç local i de proximitat.