Oberta la convocatòria de subvencions per a projectes d’entitats en l’àmbit de la discapacitat

Es vol fomentar la realització de projectes que contribueixin a l’assoliment de la igualtat d’oportunitats

Per . Actualitzat el

La conselleria de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Tarragona ha obert la convocatòria de concessió de subvencions per a projectes d’entitats en l’àmbit de la discapacitat amb un pressupost de 30.000 €.

L’objectiu de la convocatòria és subvencionar actes i projectes socials de les entitats, relacionades amb la promoció de la igualtat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Es pretén així fomentar la realització de projectes que contribueixin en l’assoliment de la igualtat d’oportunitats i en la garantia de la participació activa en els diferents àmbits de la societat.

L’import de la subvenció no excedirà el 80% del cost total dels projectes o activitats a subvencionar i permet el cofinançament per part d’altres administracions, tant públiques com privades. 

Per optar a aquest ajut, les entitats interessades, que han d’estar inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament, han de presentar la sol·licitud, la memòria descriptiva del projecte i la resta de la documentació requerida fins al dia 6 d’agost. 

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la la Seu electrònica de l’Ajuntament de Tarragona.

D’altra banda, els pròxims dies es convocarà una segona línia de subvencions dedicada a projectes d’inserció laboral en l’àmbit de la discapacitat, amb un pressupost de 20.000 €.