La Prova d’Aptitud Personal (PAP) serà el dimecres 15 de juliol

Es requereix per accedir als graus d’educació i afecta uns 5.000 joves

Per . Actualitzat el

La data per la Prova d’Aptitud Personal (PAP) Es  és el proper dimecres 15 de juliol. Se seguiran les instruccions i recomanacions del Departament de Sanitat: aforament limitat, distància social, gel hidroalcohòlic, mascaretes, etc.

La PAP per als graus d’educació afecta prop de 5.000 joves i té com a objectiu garantir la millora en la selecció dels joves que es volen dedicar a ser mestre d’infantil o primària. Es pretén que l’estudiant de nou ingrés iniciï la carrera universitària amb un nivell prou satisfactori d’algunes competències bàsiques per l’exercici d’aquesta professió: la capacitat comunicativa, el raonament crític i també la capacitat logicomatemàtica, que són els tres eixos dels exàmens.