Curs gratuït en línia de monitor/a de menjador per a persones aturades

El període d’inscripcions finalitza el pròxim 17 de juliol

Per . Actualitzat el

El Servei Municipal d’Orientació Laboral de la regidoria d’Acció Social ha obert inscripcions al curs gratuït en línia de monitor/a de menjador fins al pròxim 17 de juliol. La formació tindrà una durada de 40 hores, del 22 al 31 de juliol, en horari de 9.30 a 12 h, més activitats a desenvolupar en aula virtual.

Per a dur a terme la inscripció, cal enviar currículum, full de l’atur (DARDO) i DNI/NIE per correu electrònic a clubfeina@torredembarra.cat acompanyant el formulari de sol·licitud emplenat que s’ha de recollir a les oficines de la regidoria d’Acció Social (Av. Lluís Companys, 55, 1r). Les places són limitades. Es farà entrevista de preselecció i és imprescindible disposar d’un aparell com ara tablet, ordinador o telèfon mòbil, a més d’accés a internet.

Per a més informació, es pot trucar al 977 13 15 79 o al 664 050 638 o enviar un correu electrònic a clubfeina@torredembarra.cat.