La Pineda incorpora vuit policies d’estiu

Estaran en patrulla permanentment a la platja de la Pineda i al passeig marítim fins al dia 5 d’octubre

Per . Actualitzat el

Des d’aquesta setmana i fins el proper 5 d’octubre, estan ja en funcionament a la al nucli de la Pineda 8 policies d’estiu, el servei de vigilància de la zona de platja de la Policia Local de Vila-seca.

De dilluns a diumenge i de 10 a 19 hores, els nous policies d’estiu estaran en patrulla permanentment a la platja de la Pineda i al passeig marítim. Enguany s’ha ampliat el nombre de policies interins incorporats per a reforçar aquest servei d’estiu. Dels 8 agents procedents de la borsa de treball, sis faran un servei específic a la platja de la Pineda i els altres dos reforçaran també les patrulles a tot el nucli de la Pineda.

Amb la posta en funcionament d’aquest servei, que ja és tradicional al municipi, l’Ajuntament de Vila-seca oferirà diverses millores en els serveis d’informació i vigilància als usuaris de la platja. Amb un vestuari identificatiu, aquests policies d’estiu mantenen un contacte permanent amb el post central de la Policia Local i els serveis de salvament i socorrisme de la platja de la Pineda.

Cal recordar també que des del passat 1 de juny s’han incorporat també a la Policia Local de Vila-seca tres nous agents.