Pere Granados fa un reconeixement als ordenances de l’Ajuntament

Per la tasca que han desenvolupat “en primera línia” durant la crisi de la pandèmia de la covid-19

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha reconegut aquesta tarda la labor dels ordenances de l’Ajuntament, que han prestat serveis essencials, i han estat «al peu del canó», durant la pandèmia de la COVID-19. Així, el mandatari i l’edil s’han reunit amb Juan Manuel Moro, Sixto Calbó, Ángel Oliván, Francisco Alijo, Christian Gómez i José Luis Trillo.

Granados, en nom de l’equip de Govern i de la corporació, ha agraït als sis treballadors de la plantilla la tasca realitzada els darrers mesos, ja que «heu estat, des de l’inici de la pandèmia, en primera línia, vetllant pel bon funcionament del servei públic i del Consistori».

El mandatari ha assegurat que «heu complert molt bé amb el vostre treball i amb la vostra responsabilitat, conscients de la situació complicada que estem vivint», i ha afirmat que «la vostra figura és fonamental i essencial, tant a l’edifici consistorial com a la resta d’instal·lacions municipals».

Per la seva banda, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha destacat «la labor de servei i la bona actitud de tots els ordenances a l’hora de desenvolupar totes les tasques», i els ha encoratjat a «continuar treballant amb aquesta eficàcia per aconseguir que tots els departaments funcionin correctament».