La Nit de la Il·lustració arriba en format en línia

Tindrà lloc avui dijous, 9 de juliol, a les 21 hores en streaming

Per . Actualitzat el

La Nit de la Il·lustració d’enguany es presenta en format exclusivament en línia.  Joan Rioné, Raquel Méndez, Eva Vallès i Anna Fonoll, com a talleristes de l’Espai Jove Kesse, llençaran diferents reptes per tal que els il·lustradors ensenyin les seves destreses artístiques.

Els il·lustradors convocats –Pere Grané, Júlio Aliau, Maria del Mar Sendra i Alicia Caboblanco– aniran ensenyant el seu procés d’il·lustració en directe. La Nit de la Il·lustració forma part del Festival Sota La Palmera, que aquest cap de setmana proposa també els concerts de Pepet Nuet, Paula Llaurador Coll i Montse Castellà.

Cal reservar entrada per assistir als concerts; en cas d’estar exhaurides, es podrà seguir en streaming.