Toni Veciana, nou president del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona

Substitueix en el càrrec Joaquim Nolla, que ha estat vuit anys al capdavant de l’entitat

Per . Actualitzat el

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) ha finalitzat el seu procés electoral iniciat el passat mes de juny i l’actual president, Joaquim Nolla Solé, finalitza el seu mandat després de vuit anys com a màxim representant del Col·legi. Nolla deixa pas a Toni Veciana Nogués, nou president del COFT després de la proclamació de la seva candidatura com a electa. Després d’encapçalar l’única llista presentada en les eleccions col·legials, Veciana desenvoluparà el càrrec durant els pròxims quatre anys. La presa de possessió es farà efectiva el pròxim dijous, 16 de juliol.

Veciana assumeix el càrrec després d’haver col·laborat en la gestió de l’última legislatura del COFT com a vicepresident (2016-2020). Ho fa «amb la il·lusió de representar el col·lectiu farmacèutic en tots els àmbits d’exercici de la professió i treballar, amb responsabilitat i compromís, conjuntament amb la resta de professionals sanitaris en la millora assistencial del pacient i la seva salut».

En aquest sentit, el nou mandatari del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona afirma que consolidarà el model de gestió iniciat pel fins ara president, Joaquim Nolla. Així, entre les línies més destacades d’aquesta legislatura figuren la potenciació dels serveis assistencials en les farmàcies comunitàries, l’impuls del projecte de digitalització de la  farmàcia i la promoció de la formació continuada i de qualitat entre tots els col·legiats