Presentació de la revista ‘La Sang 2020’

La presentació va anar a càrrec de Manuel Zamora Negrillo, director del Secretariat diocesà de confraries i germandats de Barcelona

Per . Actualitzat el

El passat divendres dia 4 de juliol la Congregació de la Puríssima Sang de Tarragona va fer la presentació de la revista La Sang 2020 que havia sigut suspesa a causa de la pandèmia.

Enguany el presentador fou a càrrec de Manuel Zamora Negrillo, director del Secretariat diocesà de confraries i germandats de Barcelona. Aquest badaloní, tot i que els seus orígens són a Jaén, va fer un repàs de la seva experiència viscuda fins avui en el món de la Setmana Santa, en especial a la tarragonina, que ha viscut, ha llegit i estudiat gràcies a diverses persones amb qui comparteix amistat. El presentador també va elogiar la congregació i és que enguany la revista La Sang té més de 150 pàgines, amb escrits i fotografies de gran qualitat, en motiu també dels 475 anys de l’entitat.

En acabar la presentació es va fer el lliurament d’una placa commemorativa al presentador.