Treballadors de BASF lliuren 6.000€ al Menjador Social de Bonavista

Actualment l’espai social atén diàriament més de 1.800 persones

Per . Actualitzat el

Els treballadors de centre de producció de BASF a Tarragona han recaptat fons per ajudar a l’entorn més proper i fer front a la situació provocada per la covid-19. En total s’han recollit 6000 € que s’han destinat al Menjador Social de Bonavista – Joventut i Vida. Centres de BASF a tot Espanya han fet el mateix amb entitats properes. El Menjador Social de Bonavista ajudava una mitjana de 327 famílies diàries, però des que es va declarar l’estat d’alarma, la demanda d’aliments ha augmentat a 1.807 persones.

Miquel Lillo, president de el Comitè d’Empresa de BASF, ha estat l’encarregat de lliurar el donatiu. En el lliurament ha estat acompanyat per Manu Segura, responsable de producció de centre de Tarragona; i Cinthia González, directora de Recursos Humans. Lillo ha expressat “l’orgull de poder representar els treballadors de la companyia, conèixer l’excel·lent tasca social de l’entitat i aportar el nostre granet de sorra”.

Amb aquesta donació, l’equip de BASF continua sumant esforços a la lluita contra la pandèmia del coronavirus, a més de l’adaptació de la seva producció per fabricar hidrogel per donar-lo a hospitals.