L’H10 Imperial Tarraco obrirà les portes al mes de setembre

De moment, comencen a funcionar el restaurant i la terrassa superior, la Rooftop Bar Caelum

Per . Actualitzat el

Després de dos anys de treballs de reforma, és previst que al mes de setembre obri les portes l’hotel, el primer de la cadena d’establiments H10 a Tarragona i un dels més emblemàtics de la zona. Ho farà amb categoria 4 estrelles superior i disposarà de 144  habitaciones, la major part de les quals amb vistes frontals al mar.

Avui divendres, 3 de juliol, obrirà les portes el restaurant de l’H10 Imperial Tarraco així com la seva terrassa superior, la Rooftop Bar Caelum, amb piscina i solàrium i amb espectaculars vistes al mar i a la ciutat de Tarragona. Tant el restaurant com la terrassa aplicaran el protocol Safety Program by H10 Hotels, avalat per Preverisk Group, amb totes les mesures d’aforament, higiene i seguretat per garantir el benestar dels clients.

 

 

L’H10 Imperial Tarraco disposarà a més d’instal·lacions per a l’organizació de tota mena d’esdeveniments i celebracions, amb tres sales de reunions amb llum natural i vistes al mar, equipades amb tot allò que és necessari per a l’organització d’esdeveniments de petit o gran format,  aixi com un espai exterior para la celebració de cerimònies civils, amb vista panoràmica sobre la costa de Tarragona.