L’Ajuntament organitza un acte en record a les víctimes de la covid-19

Tindrà lloc al Parc del Francolí el diumenge dia 5 de juliol a les 20 hores

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona celebrarà el dia 5 de juliol a les 20 hores un acte en record a les víctimes i d’homenatge a tots els col·lectius que han lluitat des del primer dia per vèncer la pandèmia de la Covid-19. L’acte se celebrarà al Parc Francolí i, tot i que és a l’aire lliure, hi haurà limitació d’aforament i assistència amb invitació. L’acte es retransmetrà en directe per Tac12 TV. L’acte començarà a les 20 hores al Parc Francolí, al final del carrer Josep M.Tarrasa. L’escenari és la mateixa gespa que toca al fons del parc, després de l’esplanada (on hi haurà les cadires per als convidats). És un escenari a peu pla, on es plantarà una olivera i es col·locarà la placa commemorativa. A l’escena també hi haurà quatre músics, una conductora de l’acte i una sèrie de testimonis que sortiran a parlar.

Tothom que ho vulgui també podrà accedir i enregistrar imatges o fer fotografies, des de les grades de formigó, tot i que estaran obertes al públic general. Tot i que l’accés també és limitat per temes d’aforament.