Dos detinguts a Campclar en una operació contra el narcotràfic

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona de 20 i 44 anys, respectivament

Per . Actualitzat el

Agents de la Guàrdia Urbana conjuntament amb agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona han detingut aquesta matinada una home i una dona, de 20 i 44 anys respectivament, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns del municipi, com a presumptes autors del delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

Arran de la investigació efectuada pels agents de la Unitat de Delinqüència  Urbana (UDU)  de la Guàrdia Urbana de Tarragona per tràfic de drogues, aquesta matinada s’ha realitzat l’entrada i registre de dos pisos, un al carrer Riu Brugent i un altre al carrer Riu Llobregat del barri tarragoní de Campclar. 

Quatre patrulles de la Guàrdia Urbana i quatre dels Mossos d’Esquadra, amb participació de l’Àrea de Recursos Operatius, han efectuat l’operació conjunta a primera hora d’aquest matí amb l’entrada als dos pisos. Un servia com a punt de venda al detall mentre que l’altre immoble feia les funcions d’emmagatzematge, pesada i distribució en dosis per a la posterior venda al detall. 

Es dona el cas que durant el confinament, aquests punts de venda de droga van generar malestar entre els veïns pel degoteig de persones que se saltaven el confinament per adquirir la droga. Això va propiciar nombroses vigilàncies i intervencions per part dels agents d’ambdós cossos policials.

En l’actuació s’han decomissat tres telèfons mòbils,  dues bàscules de precisió,  uns 55 grams d’heroïna, 6 grams de cocaïna, 70 plantes de marihuana i 405€ en efectiu. Així, amb aquest dispositiu conjunt es dona per desarticulat aquest punt de venda de droga. 

Els detinguts, ella amb dotze antecedents policials i ell amb un, passaran durant les properes hores a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona. 

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.