Continuen obertes les inscripcions al casal d’estiu municipal

Es durà a terme del 6 de juliol al 7 d’agost i està adreçat a infants de 3 a 14 anys

Per . Actualitzat el

La regidoria de Joventut i Infància de l’ajuntament de Torredembarra informa que les inscripcions al casal d’estiu van a molt bon ritme i que el termini per fer la tramitació encara està obert. De fet, si hi ha suficient demanda s’obriran més grups en els diferents torns, segons ha explicat el regidor responsable d’aquesta àrea, Guillem Pujol. Les persones interessades a fer la inscripció poden dur-la a terme en línia a peretarres.org/estiu/casals i/o consultar telefònicament la disponibilitat de dates a Torredembarra al telèfon 683 51 81 63.

Cal recordar que el casal d’estiu l’organitza la regidoria de Joventut i Infància i la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra i es durà a terme del 6 de juliol al 7 d’agost, dirigit per la Fundació Pere Tarrés. El casal comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries per evitar al màxim el risc de contagi per la covid-19.

L’activitat i està adreçat a infants de va dirigida a nens i nenes de 3 a 14 anys. De fet, una de les novetats d’enguany és que s’ha augmentat l’edat per a poder participar-hi, passant dels 12 als 14 anys. També es comptarà amb dues escoles, l’Antoni Roig i el Molí de Vent, per a mantenir les mesures de distanciament, i es realitzaran activitats a Cal Dània (relacionades amb l’agricultura ecològica), a la piscina i a la platja. El centre d’interès en aquesta edició són els objectius sostenibles, sota el títol «Siguem el canvi que volem al món». Les activitats pròpies del casal es desenvoluparan majoritàriament a l’aire lliure. A més, el casal està adaptat a les necessitats dels infants amb diversitat funcional.

L’horari del casal és de 9 h a 13 h, amb un preu de 25 € per setmana. En cas de voler el servei d’acollida (de 8 a 9 h i de 13 a 14 h), caldrà afegir-hi 5 €. El preu del casal per setmana serà de 15 € a partir del segon germà, famílies monoparentals, famílies nombroses i famílies amb els ingressos mensuals màxims que consten al quadre annex, d’acord amb el nombre de membres.

Ingressos màxims mensuals d’acord amb l’indicador de renda de suficiència de Catalunya

(IRSC) vigent:

2 membres 1.109,78 €

3 membres 1.365,88 €

4 membres 1.621,98 €

5 membres 1.878,08 €

6 membres 2.134,18 €

7 membres 2.390,28 €

8 membres 2.646,38 €