PortAventura enceta la temporada d’estiu el dia 8 de juliol

Entre altres mesures, s’ha reduït l’aforament a un 30% de la seva capacitat

Per . Actualitzat el

PortAventura World està preparada per arrencar la temporada el pròxim dia 8 de juliol. A l’obertura dels parcs temàtics PortAventura Park i Ferrari Land, se sumen les dels hotels PortAventura, Gold River, Mansió de Lucy i Colorado Creek.

Amb l’objectiu de protegir el màxim la salut de clients i empleats, des del parc temàtic s’ha anuncia que s’han pres totes les mesures de seguretat, distància social i higiene estipulades per les autoritats i a més certificades per auditores externes. Entre les mesures, es troben el control de temperatura i l’ús de mascareta obligatoris; la reducció d’aforament a un 30% de a seva capacitat i nous fluxos de persones; inclusió de senyalització i elements informatius i el foment del cashless per facilitar l’experiència de client sense contacte físic. A més a un nou sistema de venda d’entrades permet reservar la data de la visita amb antelació.

«PortAventura World espera rebre principalment visitants de l’mercat nacional, i anar recuperant de forma gradual els mercats internacionals, començant amb les regions de el sud de França, a partir de la reobertura de fronteres», destaca Fernando Aldecoa, director general d’Operacions i Finances.
Aquest any es commemora el 25è aniversari del resort, que serà present a la seva tematització d’aquest any.