L’Associació d’Il·lustradores de Tarragona presenta l’exposició col·lectiva ‘Haikus il·lustrats’

Alguns membres de l’entitat han interpretat visualment algunes peces de poesia tradicional japonesa

Per . Actualitzat el

L’Espai Jove Kesse acollirà durant el mes de juliol l’exposició col·lectiva Haikus il·lustrats en la qual alguns membres de l’Associació d’Il·lustradores de Tarragona han interpretat visualment algunes peces de poesia tradicional japonesa.

La mostra, comissariada per la il·lustradora i membre de l’AIT Clarisa Starling, arriba en un moment en què la nova normalitat no permet la reunió d’un gran nombre de persones. Per això, el dijous dia 2 de juliol a les 18.30 hores, es farà la inauguració de l’exposició en directe des del perfil d’Instagram de l’AIT (@aitarragona).

Al llarg del mes de juliol la col·lecció Haikus il·lustrats es podrà visitar, de manera individual i seguint totes les mesures de seguretat establertes, tots els dimarts i dijous en horari de 18 a 20 hores a la sala d’exposicions de l’Espai Jove Kesse (C/Sant Antoni Maria Claret 12, Tarragona).

Des de l’Associació es continua apostant pels joves talents del territori. En aquesta mostra podreu veure com alguns dels seus socis interpreten aquestes formes poètiques japoneses de tres versos sense rima de 5, 7 i 5 síl·labes respectivament. El resultat és un conjunt d’imatges que expressen visualment la senzillesa i la bellesa d’aquestes obres literàries minimalistes.

 Sobre l’AIT

L’Associació d’Il·lustradores de Tarragona té com a objectiu promocionar i donar visibilitat a les il·lustradores i il·lustradors del territori a més de convertir-se en una eina professional per continuar creixent laboralment. L’AIT és una xarxa d’il·lustradores i il·lustradors de la qual nodrir-se mitjançant trobades i activitats col·lectives.