L’Ajuntament repartirà cubells xipats per facilitar la recollida porta a porta a les segones residències

També s’incrementarà el nombre de contenidors en alguns punts on s’havia detectat increment en l’aportació de deixalles

Per . Actualitzat el

La regidoria de Sostenibilitat informa que s’han començat a implementar les mesures anunciades per a fer front a la problemàtica de la recollida d’escombraries. Ahir ja es va començar la instal·lació de més contenidors i la setmana vinent es repartiran cubells i informació per a les segones residències ubicades en zones en què s’ha implementat la recollida porta a porta, i també per a aquelles persones que requereixin una substitució dels entregats en el seu dia.

S’ha previst que a partir de la setmana vinent i fins a finals del mes de juliol, el punt de recollida de cubells sigui Cal Bofill, el centre d’activitats mediambientals de Torredembarra, en horari de 10 a 14 h, de dilluns a divendres. La primera setmana del mes d’agost també s’ubicaran punts de distribució als barris de Babilònia, Clarà i Sant Jordi, que s’anunciaran oportunament.

Cal recordar que una altra de les mesures previstes és doblar la recollida (buidant contenidors dos cops al dia) en una quinzena de punts més com s’acostuma a fer en ple mes d’agost i disposar d’un grup d’operaris de reforç del mateix Ajuntament per a donar resposta a les situacions d’emergència. A més, el servei de neteja viària està ja realitzant un suport extraordinari de neteja al voltant dels contenidors.

D’altra banda, aquests darrers dies s’ha realitzat el canvi de cubells d’orgànica al Nucli antic, entregant models xipats a aquelles persones que duen a terme la recollida selectiva en aquesta zona. En total, ja se n’han repartit més de 130 i demà finalitza el lliurament.