L’Ajuntament habilita un canal de natació a la platja

Té una llargada d’uns 600 metres i està situat davant de la plaça Consolat de Mar

Per . Actualitzat el

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha habilitat un canal de natació a la platja del municipi. El canal, de 600 metres de llargada, s’inicia al punt del Servei de Socorrisme i Salvament Marítim situat davant de la plaça Consolat de Mar.

Aquesta ubicació facilita, en cas d’emergència, l’actuació dels socorristes donada la seva proximitat. L’accés al canal és compartit amb els socorristes, i en casos d’actuació, aquests tindran preferència. És exclusiu per a nedadors, i en cap cas, hi poden accedir ni embarcacions ni paddle surf.

Es recomana nedar per la dreta, deixant les boies al costat dret per crear d’aquesta manera dos sentits, un d’anada; i un altre de tornada, i evitar creuaments.

Com ha assenyalat el regidor d’Esports, aquest canal de natació dona resposta a una demanda d’aficionats que podran practicar la natació a mar obert i oferir així noves possibilitats a aquesta disciplina sense interrompre la zona de bany.

El canal està instal·lat perpendicular a la platja i finalitza en forma de “L”. Està degudament senyalitzat per dues línies de boies de color groc. Amb aquest canal se segueix potenciant la pràctica esportiva a la vila.