L’Ajuntament col·loca contenidors per a les restes de poda

Es durà a terme perquè els veïns en puguin fer-ne ús durant el mes de juliol

Per . Actualitzat el

La Regidoria de Residus de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha col·locat, novament, els contenidors de poda en diversos punts del municipi perquè els veïns en puguin fer ús durant el mes de juliol.

El passat mes de novembre de 2019 es van col·locar els contenidors per a les restes en diversos punts del municipi i, com cada any, els va retirar després de Setmana Santa. Enguany ha estat un any excepcional per la situació que ha generat la pandèmia de Covid-19. El confinament ha fet que molts veïns de segona residència no hagin pogut venir a les seves cases durant el confinament i que, amb l’entrada a l’etapa de represa, s’hagin trobat que han de tallar i arrancar herbes i fer treballs de poda als seus jardins. Tenint en compte aquesta situació, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha col·locat, de nou, contenidors de poda als diferents nuclis durant el mes de juliol per facilitar que els veïns que es trobin en aquesta situació puguin portar aquests residus als contenidors de poda garantint així una correcta gestió d’aquests residus vegetals.

Els contenidors estan ubicats als següents punts:

La Masieta: plaça de la Masieta

L’Esplai: avda. de l’Esplai (al costat del local social) i carrer Pablo Ruiz Picasso

Can Gordei: carrer Francolí, carrer Ter i Carrer Llobregat

Priorat de la Bisbal: carrer Sevilla, avda. Priorat (al costat del local social) i carrer Huesca

La Miralba: carrer Gladiol (al costat del local social)

La Pineda de Santa Cristina: carrer Solsonès

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès recorda a la ciutadania que els contenidors de poda són només per a les restes de poda i que, aquestes, s’han de deixar al contenidor sense bossa. Cal recordar que el municipi compta amb el servei del Punt Verd, on es poden portar diversos tipus de residus i que, cada primer dilluns de mes, du a terme la recollida de residus voluminosos i andròmines pels domicilis d’aquells veïns que hagin sol·licitat el servei.