El Casal d’Estiu Municipal comença les activitats amb prop de 50 infants inscrits

Per . Actualitzat el

Prop de 50 infants han iniciat aquest dilluns 29 de juny les activitats del Casal d’estiu Municipal a Constantí. Amb l’objectiu d’atendre les necessitats d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2008 i 2016, el Casal d’Estiu Municipal s’allargarà fins el 31 de juliol oferint dues modalitats: el Casal de lleure i el Casal d’Anglès.

Les activitats es realitzen a l’Escola Mossèn Ramon Bergadà i són coordinades per un equip de 6 monitors/es de lleure, 4 educadors de la Llar d’Infants Gu-gu i diversos professors/es de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” que s’encarregaran de preparar activitats musicals.

Tenint en compte les circumstàncies actuals a causa de la Covid-19, aquest any s’intensificaran les mesures d’higiene amb l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, i la neteja i desinfecció dels espais. A més, els protocols de seguretat seran especials: s’han creat grups de convivència independents coordinats pel seus respectius monitors i es vetllarà per mantenir les distàncies de seguretat de 2 metres entre infants. També s’habilitaran diverses portes d’accés i sortida a l’escola.

Pel que fa les activitats que es realitzaran aquest estiu, un dels centres principals d’interès serà el coneixement de les entitats i associacions del municipi, i també hi ha previstes diverses sortides : al riu Francolí i a la vil·la romana de Centcelles.