Desallotgen el port esportiu la nit de dissabte per gran afluència de públic

Es treballa per aplicar mesures correctores a aquesta situació que afecta moltes poblacions

Per . Actualitzat el

La Policia Local de Torredembarra informa d’un seguit d’incidències al port esportiu de la localitat la nit de dissabte a diumenge, que van comportar l’actuació de dues patrulles de la mateixa policia, cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues furgonetes Arro per poder controlar la gran afluència de públic que s’hi havia concentrat a dos quarts de cinc de la matinada, al voltant de 300 persones. A més, es van denunciar baralles de joves possiblement sota els efectes de l’alcohol i altres substàncies. Les dotacions policials van desallotjar la zona i van inspeccionar dos establiments d’oci nocturn.

El fet que les mesures de seguretat sanitàries per la Covid-19 comportin que les pistes de ball continuïn tancades fa que moltes persones optin per concentrar-se a les portes dels locals, sense mantenir les distàncies físiques estipulades i practicant “botellón”. Aquesta situació no es produeix només a Torredembarra, sinó que es repeteix en nombroses localitats. Per fer front a aquesta nova realitat, s’està treballant en l’aplicació de mesures correctores. Aquesta mateixa setmana tindrà lloc una taula de coordinació operativa entre caps de policies locals i Mossos d’Esquadra i el 13 de juliol, una sessió de la Junta Local de Seguretat de Torredembarra. A més, la Policia Local de Torredembarra intensificarà els seus esforços en evitar el “botellón”, especialment a la zona del port i també del Roquer.

D’altra banda, al port esportiu es va produir una altra incidència quan s’intentava identificar un individu, que va donar dades falses i que finalment va ser detingut quan es va comprovar que tenia ordres de cerca, detenció i ingrés a la presó per una robatori amb violència i per un robatori amb força. La mateixa nit, la Policia Local va detenir un altre jove en un domicili de Torredembarra on s’havia discutit amb un amic i no volia marxar. La detenció es va produir quan es va comprovar que el jove tenia dues ordres de cerca i detenció.