Un detingut i diversos identificats per una baralla multitudinària

L’Ajuntament es personarà com acusació particular pels fets produïts al Serrallo el passat dilluns

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut una persona i n’ha identificat diverses per la baralla multitudinària que es va produir el passat dilluns al barri del Serrallo. Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han incrementat la presència policial a la zona en un dispositiu conjunt que es mantindrà durant les properes setmanes.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, anuncia que l’Ajuntament de Tarragona es personarà com a acusació particular en aquest cas i assegura que “hi haurà tolerància zero amb les actituds violentes de les persones implicades, que es creuen que poden actuar amb total impunitat”. L’alcalde ha explicat que “estem en contacte constant amb els veïns del Serrallo i treballem de manera transversal entre diferents departaments de l’Ajuntament per eradicar els focus de delinqüència que s’han instal·lat al barri al voltant de la casa ocupada coneguda com a Rancho Grande”.

L’alcalde remarca que “centrarem tots els esforços per posar fi a l’ocupació delinqüencial sense deixar d’atendre aquells casos d’ocupació social que també conviuen en el mateix edifici”.