Sancionats tres individus per causar molèsties i sorolls amb els seus vehicles de matinada

Els fets van passar la matinada de dijous 11 de juny als vols de les 3h a la zona de l’Institut

Per . Actualitzat el

l passat dijous 11 de juny a la matinada, la Policia Local de l’Arboç va posar en marxa un dispositiu per controlar les congregacions de persones, el botelló i la indisciplina vial, després de rebre diverses trucades alertant de sorolls i molèsties.

Cap a les 03:00h de la matinada a l’Avinguda de l’Institut els agents de la Policia Local van enxampar i denunciar tres individus per causar molèsties al veïnat amb sorolls innecessaris amb els respectius vehicles, segons prescriuen les ordenances municipals per la convivència i civisme de l’Arboç.

Des de l’Ajuntament s’informa que coincidint amb la revetlla de Sant Joan s’incrementaran els dispositius i es recorda el deure de tots els ciutadans, arbocencs o no, a respectar aquestes ordenances amb la possibilitat de ser sancionats en cas de no fer-ho.