La FCBQ convoca un curs intensiu d’entrenador de bàsquet

Les classes tindran lloc a l’Escola Joan XXIII del 20 al 24 de juliol

Per . Actualitzat el

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha convocat, del 20 al 24 de juliol, un nou curs d’entrenador/a de Nivell 0 per a aquest estiu 2020 a la ciutat de Tarragona en format intensiu, és a dir, es realitza als matins i a les tardes.

El curs de Nivell 0 és el curs federatiu que substitueix l’antic curs d’iniciació i de Monitor. Aquest és un curs que no requereix de prova d’accés i que, en cas d’aprovar-lo, permet reconèixer tres assignatures del Bloc Específic del curs de primer nivell de Tècnic Esportiu en Basquetbol (en LOGSE).

El curs es desenvolupa a l’Escola Joan XXIII, i l’horari és de 10 del matí a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda, excepte el dia 20, que serà de tres quarts de 9 del matí a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda.

Per a inscriure’s al curs, que té un preu de 190 euros, s’ha de realitzar la inscripció i el pagament a l’aplicatiu de la Federació Catalana de Basquetbol: inscripcions.basquetcatala.cat/activity/1dbaf , i enviar el DNI escanejat pel davant i pel darrere al correu tecnic@basquetcatala.cat .