La Biblioteca Municipal amplia els seus serveis d’atenció presencial

Per . Actualitzat el

Amb la fi de l’estat d’alarma, des d’aquest dilluns 22 de juny la Biblioteca Municipal de Constantí ha ampliat els serveis que ofereix als seus usuaris, oferint la possibilitat de l’estudi en sala i l’ús d’ordinadors i WiFi. Tots els serveis, però, continuen funcionant amb cita prèvia. Aquesta es pot demanar per telèfon al 977 52 06 92, per correu electrònic a l’adreça citaprevia@constanti.cat, o a través de les xarxes socials de la Biblioteca. La novetat és que des d’aquesta setmana també es pot demanar la cita prèvia a través de whatsapp al telèfon 977 52 06 92.

Recordem que la Biblioteca de Constantí va reprendre el passat dilluns 8 de juny el seu servei d’atenció al públic, sempre amb cita prèvia i només per a determinades gestions. Fins ara, només s’oferia presencialment el servei de préstec i devolucions de llibres i documents.

Els elements bàsics de seguretat per accedir a la Biblioteca continuaran sent l’obligació de l’ús de la mascareta, el rentat de mans i el manteniment de la distància de seguretat dins de les biblioteques per prevenir el risc de transmissió.