Tot a punt per a un Campus Diversport amb totes les garanties de seguretat sanitària

Per . Actualitzat el

El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, organitza el Campus Diversport Estiu 2020 amb alguns canvis per les mesures sanitàries vigents.

El Campus Diversport Estiu 2020 tindrà lloc de l’1 de juliol al 28 d’agost a l’escola Pau Casals. El director tècnic del Consell Esportiu del Baix Penedès, Valentí Usón, ha explicat que “aquest canvi de lloc es deu al fet que en els centres educatius és més fàcil controlar els accessos, amb entrades esglaonades, i mantenir espais higienitzats”. Les activitats, adreçades a infants entre 4 i 14 anys, seran lúdiques i esportives sempre respectant les mesures sanitàries i promovent hàbits saludables. No hi haurà servei de menjador.

El regidor de clubs i entitats esportives, Rubén Gràcia, ha posat de relleu el treball conjunt entre la Regidoria d’Esports i el Consell Esportiu “per elaborar un pla per garantir les mesures sanitàries per poder desenvolupar un campus molt necessari perquè els infants puguin gaudir d’activitats lúdiques i esportives després d’haver estat uns mesos tancats a casa”.