Tarragona reprèn l’activitat de concerts amb l’actuació de Ellas Music Band

L’actuació es durà a terme al Pont del Diable la nit de la revetlla de Sant Joan, amb aforament limitat i seguint totes les mesures de seguretat sanitària

Per . Actualitzat el

Un entorn inigualable tant a nivell natural com patrimonial, bona companyia i el retrobament amb la música en directe després de mesos de confinament. Aquests són alguns dels punts forts que ofereix el concert de Ellas Music Band a la Casa del Guarda del Pont del Diable previst per la revetlla de Sant Joan, una ocasió única per a gaudir d’un concert en un ambient relaxat i íntim, en el qual es mantindran totes les mesures de seguretat sanitària.

 

Hi ha dues maneres de gaudir d’aquest concert, previst per la nit d’aquest dimarts 23 de juny. Per una banda, per als que optin per gaudir de l’actuació amb sopar inclòs s’estableix una entrada de 35 euros i se citarà als assistents a partir de les 19:30 hores. De l’altra, per als que optin per assistir al concert sense sopar, la tarifa s’estableix en una entrada de 15 euros, a partir de les 22 hores, amb dues consumicions de cervesa o vi incloses.

 

Per a més informació i reserves, els interessats poden informar-se a través del telèfon 675 853 722 i l’adreça de correu electrònic TarragonaPDD@gmail.com.

 

La música es troba amb la natura i el llegat històric

 

La cita amb el concert a la Casa del Guarda serà una molt bona ocasió per a trobar-se amb les arrels musicals de Ellas Music Band, un trio musical format per tres dones de diferents països, residents a Catalunya des de fa molts anys.

 

El grup beu de les aportacions de Lyuba, de Bulgària (violí); Maria, d’Argentina (harmònica i guitarra), i Marta, de Polònia (guitarra i percussions), i ofereix un repertori amb molta personalitat que s’alimenta d’estils com la música balcànica, el jazz, el blues, el rock, el folk i composicions pròpies. Com elles mateixes afirmen, les seves influències beuen d’estils tradicionals, però també de la hibridació amb altres estils i l’energia que s’estableix amb el contacte directe amb el públic, que fa que cada concert sigui únic i especial.

 

La banda ha actuat en països com Bulgària, Turquia i Hongria, entre altres, i segueixen ampliant l’agenda amb actuacions de caràcter intimista previstes per aquest estiu.