L’Ajuntament reobre els parcs infantils

Es desinfectaran diàriament però es demana la col·laboració de pares i mares per garantir la seguretat

Per . Actualitzat el

A partir d’aquest dilluns, 22 de juny, l’Ajuntament de Tarragona reobrirà tots els parcs infantils de la ciutat, amb motiu de l’entrada a la nova fase del desconfinament. Es farà de manera gradual, amb l’ajuda de la Brigada Municipal que anirà traient el precinte dels elements de joc i netejant els espais. El portaveu de l’equip de govern i conseller de Territori, Xavier Puig, ha destacat “la necessitat dels nens i nenes de poder gaudir dels parcs infantils després de tantes setmanes de sacrifici per part de la canalla” però també ha fet una petició molt clara als pares i mares per tal que el retorn sigui “amb precaució”.

La reobertura de dels parcs infantils es farà amb totes les mesures de seguretat per part de l’Ajuntament, ja que “es desinfectaran diàriament, una o dues vegades al dia” però al mateix temps Puig ha reiterat la necessitat de tots i totes de complir amb les següents normatives establertes: els nens i nenes de més de sis anys hauran d’utilitzar mascareta, s’haurà de procurar que mantinguin la distància de seguretat de la forma més raonable possible i caldrà netejar-se sovint les mans”.

El mateix dilluns s’instal·laran cartells per advertir als usuaris d’aquestes normes d’ús tant en els elements de joc com en els espais comuns, “apel·lant a la responsabilitat dels pares i mares per al correcte compliment d’aquestes, no només per la seguretat dels nens i nenes sinó també per la dels seus acompanyants”, ha finalitzat Puig.