El cicle musical Voramar 2020 començarà al setembre amb artistes del territori

La terrassa del Teatret del Serrallo es converteix en l’escenari de tres nous concerts

Per . Actualitzat el

La terrassa del Teatret del Serrallo es converteix en l’escenari principal de tres nous concerts ‘Voramar’. Un cicle musical, que ofereix música en directe en un format íntim i en un entorn immillorable. Voramar, donava el tret de sortida a l’estiu tarragoní però, aquest any 2020, a causa de l’aparició de la pandèmia COVID -19 es trasllada al mes de setembre. El Port de Tarragona portarà a terme tots els plans i les mesures de seguretat adients per gaudir de l’espectacle musical amb total confiança i seguretat.

Es tracta d’una proposta musical consolidada amb un cartell carregat de propostes diverses que aposta per artistes del territori. Una combinació on les persones que hi assisteixin gaudiran d’una vetllada acollidora i única.

El caràcter íntim del cicle ‘Voramar’ fa que el seu aforament sigui limitat, pel que el Teatret del Serrallo convida a adquirir les invitacions a través de la web taquilla.coop.

El cartell s’obre el pròxim 4 de setembre amb Meritxell Neddermann, música catalana que fa la carrera de Piano Performance (interpretació) a Berklee, on entra en contacte més directe amb el jazz, el soul, el gospel, el latin i la música moderna. Va ser a Nova York on la compositora catalana va començar a escriure la seva pròpia música i aconsegueix confeccionar un so propi.. El seu àlbum ‘In the Backyard of the Castle’ es proclama com una de les propostes més originals i interessants del panorama actual.

La següent trobada musical, el 10 de setembre, serà a càrrec del conegut músic Manu Guix. El compositor català ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari i participa activament en musicals d’alta qualitat com a compositor, productor i director musical. ‘El Petit Príncep’, ‘La jaula de las locas’, ‘La tienda de los horrores’ són treballs en el món de les arts escèniques que el porten a rebre un gran nombre de nominacions i premis en certàmens tan prestigiosos com els MAX o els Butaca. Paral·lelament intervé en diversos programes de televisió i ràdio com ‘Còmics’ a TV3, ‘Els optimistes’ a Catalunya Ràdio o ‘Operación Triunfo’ de TVE.

L’últim concert del cicle arriba el dia 18 de setembre de la mà de Paula Valls, una cantant catalana que el seu treball és principalment en anglès. El seu treball discogràfic comença amb el ‘Black and white’ . La rebuda d’aquest primer CD és molt bona allargant la seva presentació durant dos anys a diferents sales i festivals de renom del país. El seu segon treball discogràfic, I AM és un CD de llarga durada que surt a finals d’abril de 2018. El seu projecte respira un aire molt americà, passant del jazz, al blues, al funk i al soul.
En definitiva tres propostes musicals al Port de Tarragona per afegir a l’agenda.