Campanya de control d’alcoholèmia i drogues en la conducció

La du a terme la Policia Local, del 22 al 25 de juny

Per . Actualitzat el

La Policia Local de Torredembarra du a terme des d’avui i fins al proper 25 de juny la campanya de control d’alcoholèmia i drogues que té lloc en l’àmbit de tot Catalunya coordinada pel Servei Català de Trànsit. Durant la campanya, es controlarà la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents, tot coincidint amb els dies d’inici de l’estiu i la celebració de Sant Joan.
Cal recordar que enguany la celebració serà diferent i que es demana prudència i responsabilitat a la ciutadania per evitar al màxim el risc de contagi de la Covid-19. A més, s’han establert un seguit de restriccions per a l’ús de les platges la nit de Sant Joan: https://bit.ly/3dol4Km