Tret de sortida a les activitats d’estiu aquest dissabte 20 de juny

Comencen amb les projeccions del documental ‘Quan el moviment va per dins’, i l’òpera ‘Carmen’

Per . Actualitzat el

Tot està preparat per a què Altafulla doni el tret de sortida a la programació d’activitats per aquest estiu, marcada per la pandèmia del coronavirus. Ho farà a la plaça de l’Església acollint el pròxim dissabte 20 de juny les dues primeres propostes d’aquests propers mesos de 2020.

El consistori altafullenc va adherir-se enguany, abans de l’eclosió de la pandèmia, a la iniciativa del ‘Liceu a la fresca’, per projectar l’obra ‘Carmen’, de Bizet, que retransmetrà el Canal 33 de Televisió Catalunya aquest dissabte a partir de les 22h.

La projecció correspon a la producció de Calixto Bieito que es va enregistrar el 2010 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Una gravació especial i única perquè compta amb Béatrice Uria-Monzón com a Carmen, Robert Alagna com a Don José, i Marina Poplovskaya com a Micäela. Un repartiment de luxe que permetrà al públic altafullenc gaudir d’un muntatge que ha esdevingut referent a Europa.

L’Ajuntament d’Altafulla aprofitarà l’ocasió per presentar a partir de les 20 hores el documental de l’altafullenc David Arasa sobre el confinament a la vila, on els ciutadans podran visualitzar de primera mà com van ser aquests dies d’excepció per a tots els veïns i veïnes. Un documental sens dubte “molt interessant” com s’hi ha referit la regidora de Cultura, Gemma Maymó.

L’aforament tant per al ‘Liceu a la fresca’ com per a la projecció del documental sobre el confinament a Altafulla està limitat a 150 persones, que hi accediran havent recollit prèviament les invitacions a l’acte, que ja s’han exhaurit. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Gemma Maymó, ha remarcat que la plaça de l’Església resulta un espai on es poden tancar fàcilment tots els accessos i que permet complir amb totes les mesures de prevenció que marquen les autoritats sanitàries.

En aquesta línia, s’ha habilitat un codi QR perquè el públic pugui consultar la fitxa tècnica i artística de l’òpera ‘Carmen’ via telemàtica. A l’acte cal assistir-hi amb mascareta.