El Port reobre les zones de joc a l’aire lliure en condicions de seguretat

Distància de seguretat, utilització de mascaretes i netejar les mans mesures imprescindibles per gaudir novament dels espais comuns

Per . Actualitzat el

Aquest divendres 19 de juny el Port de Tarragona reobre els parcs infantils que gestiona dins del seu espai portuari. Es tracten dels dos parcs situats al Moll de Costa, el parc del Serrallo i l’espai per jugar a bàsquet situat també al Moll de Costa.

Després de tres mesos precintats, aquest divendres s’han tornat a obrir les zones de joc a l’aire lliure, les sorreres i parcs infantils. El Port recorda que cal seguir adoptant totes les mesures de seguretat i higiene davant la Covid-19 que marquen les autoritats, com són la higiene de mans, l’ús de mascaretes i el respecte de la distància social.

La mesura es pren pel desenvolupament positiu de la ‘nova normalitat’ amb relació a la contenció de la COVID-19 que permet avançar en la flexibilització de les restriccions decretades durant l’estat d’alarma.

D’altra banda, el Port també vol fer una crida a la responsabilitat de les persones adultes per extremar el control sobre els infants, així com evitar aglomeracions, apel·lant a la responsabilitat individual i col·lectiva.