Llet Nostra col·labora amb el Banc dels Aliments

L’empresa de làctics ha donat productes a l’entitat tarragonina

Per . Actualitzat el

Llet Nostra ha fet donació de postres làctics al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona que ha vist augmentar les peticions d’ajut un 40% més des del confinament arribant a més de 28.500 persones.

 

De les famílies ramaderes a les famílies amb necessitats

El president i ramader de Llet Nostra, Jordi Riembau considera que és una obligació ajudar als qui ho necessiten amb el que cada ú pot aportar: “Les 140 famílies ramaderes de Llet Nostra col·laborem amb el Banc dels Aliments amb allò que sabem fer millor, amb la llet de les nostres vaques. Un aliment nutricionalment molt complet que ajuda a mantenir una dieta equilibrada, especialment als nens i nenes.”.

 

Intensificació de les donacions

En un primer moment, al pic de la pandèmia, Llet Nostra va intensificar les seves donacions de productes a centres hospitalaris per ajudar-los a cobrir les necessitats d’alimentar al gran nombre de malalts de covid-19 ingressats i als sanitaris que feien torns de 12 hores i no podien abandonar els seus llocs de treball.

Ara, el suport de Llet Nostra es centra a entitats que reparteixen aliments a la població necesitada, com ara als Bans dels Aliments, Creu Roja i Caritas, que han vist augmentar les sol·licituds d’ajut més d’un 30 % degut la crisi econòmica provocada per l’alerta sanitària.

 

Sobre Llet Nostra

Llet Nostra és la marca de llet provinent de 140 granges petites i mitjanes que col·laboren des de 2003 per comercialitzar la seva producció a un preu just per al ramader. Inclou ramaders de les comarques de Girona, Lleida i Barcelona. És líder en el mercat, comercialitza cada any més de 36 milions de litres de llet a tot Catalunya. També fa iogurts i postres amb receptes tradicionals catalanes, com la Crema Catalana, el Flam de mató i Els Músics (fruita seca amb mel i mató).