Les parades de roba i complements dels mercadets reobren aquest divendres

Per . Actualitzat el

Els mercadets no sedentaris recuperaran les parades de roba i complements a partir d’aquest divendres 19 de juny. Són parades que des del passat 14 de març no podien obrir a causa de l’entrada en vigor del decret d’estat d’alarma. La seva reobertura se suma a la resta de parades d’alimentació i higiene que ja estan en funcionament.

Els primers mercadets que disposaran de tota l’oferta de productes a partir d’aquest divendres seran els de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. Dissabte serà al torn del mercadet de Torreforta i diumenge el mercadet de Bonavista també obrirà amb les parades de roba i complements. Dimarts i dijous de la setmana vinent també tornarà a obrir el mercadet de la plaça Corsini.

Tots aquests mercats no sedentaris seguiran l’horari (de 9 a 14 hores) i les ubicacions habituals; i en tots ells s’aplicaran estrictes mesures de control per garantir la seguretat i la higiene. Entre altres mesures, s’ampliarà la separació entre parades i es controlarà l’aforament per evitar l’aglomeració de persones.

La reobertura de tota l’oferta de parades dels mercadets és fruit de l’intens treball col·laboratiu entre el col·lectiu de marxants i l’empresa pública de mercats de Tarragona, Espimsa. L’objectiu principal de les nombroses reunions dels últims mesos era que la tornada a l’activitat es realitzés al més aviat possible complint amb totes les mesures de seguretat.