La Xarxa de centres cívics municipals ofereix 21 activitats exteriors per aquest estiu

En total s’ofereixen 310 places, ja que les activitats presencials han reduït la seva capacitat

Per . Actualitzat el

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix una bateria de 21 activitats exteriors per aquest estiu com: Ioga, TxiKung, Balls llatins sense parella, ceràmica, Taitxí, sketching urbà a diferents indrets de la ciutat, taller de joieria,  etc., totes seran gratuïtes. D’aquesta forma, la conselleria de Ciutadania de l’Ajuntament vol animar a participar en activitats a l’aire lliure, després del període de confinament.

En total s’ofereixen 310 places, ja que les activitats presencials han reduït la seva capacitat en quant a places i a aforament; és per això que les inscripcions són limitades a un màxim de 2 activitats per persona.

La tipologia d’activitats proposades és la que millor s’adequa a realitzar als exteriors: Ioga, TxiKung, Balls llatins sense parella, ceràmica, sketching urbà a diferents indrets de la ciutat, etc. Per delimitar els espais als participants , l’artista Berta Artigal està fent una intervenció artística al terra dels patis dels centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant on la gent coneixerà en tot moment quin espai pot ocupar.

El proper dilluns 22 de juliol a les 9 h, comencen les inscripcions de les activitats d’estiu a la Xarxa de Centres Cívics.

La consellera de Ciutania de l’Ajuntament, Carla Aguilar- Cunill, ha explicat que la Xarxa de centres cívics normalment no realitza activitats d’estiu, però enguany, després de tres mesos de confinament, la situació és excepcional, hi haurà menys activitat en general, “per això hem volgut que la ciutadania pugui gaudir d’activitats a l’aire lliure i positivar la situació. S’està pintant el terra dels patis perquè els espais de distància siguin viscuts de forma amable, siguin motiu per omplir els centres cívics de color i es faci amb total seguretat”.

Les activitats d’estiu formen part de la recalendarització d’algunes que no es van poder realitzar durant la campanya Hivern Primavera 2020. Actualment, l’equip administratiu de la Xarxa de Centres Cívics està treballant per fer la devolució a totes les persones inscrites en aquesta campanya.

Les inscripcions es realitzaran al web https://www.tarragona.cat/centrescivics/ del 22 al 30 de juny. Per a més informació es pot trucar al telèfon: 663 736 707, de dilluns a divendres de 9 a 14 i 16 a 18h o enviar un email a: centrescivics@tarragona.cat.