Una programació més femenina que mai

Diluvi, Las Migas, Sara Socas i Alidé Sans són alguns dels noms propis del festival

Per . Actualitzat el

El Festival sota la Palmera presenta una programació que compta amb 24 espectacles i activitats, del 3 de juliol a l’1 d’agost, que tal i com ha presentat el conseller de Joventut, Hermán Pinedo, “representen una mostra del que s’està movent i un espai d’exhibició i promoció per als joves creadors de la ciutat i el Camp de Tarragona”, al mateix temps que “s’ofereix una programació variada d’espectacles aportant propostes artístiques ben diferenciades”.

En el marc d’aquest programa es promouen actes i espectacles culturals on la presència i l’autoria jove hi són garantides. El principal valor d’aquest festival d’estiu recau en l’intercanvi, l’experimentació i trobada de diversos llenguatges creatius. A més, en aquesta edició de 2020 es consolida el paper de les dones creadores garantint de forma permanent la seva participació i protagonisme en un 80% de la programació i propostes presentades, així com en l’autoria del cartell, a càrrec d’Alba Domingo.

La programació serà de dimecres a dissabte. Els dimecres hi haurà contactontes, en quatre dies de relats i històries per a petits i grans programats junt amb la conselleria de Cooperació; els dijous serà el dia de les arts escèniques, amb accions de clown, dansa, la Nit de la Il·lustració i monòlegs. I finalment divendres i dissabtes tindrem la programació musical dels caps de setmana, amb artistes d’estils molt variats però en general propers als joves de diferents edats. Son els Diluvi, Pepet nuet, Las Migas, Sara Socas, Alidé Sans, Bittah, Joan Masdéu, Oye Sherman & Ana Polo i Montse Castellà.

L’entrada de totes les activitats i concerts és gratuïta, però s’haurà de fer reserva d’entrada amb un accés limitat a un terç de l’aforament de La Palmera. Les inscripcions s’obren a partir de demà.

A cada sessió es prendran totes les mesures de seguretat i prevenció, com el control de temperatura a la porta, higienització de tots els elements, reforç amb personal d’acomodació i orientació i reordenació de localitats amb cadires, respectant totes les distàncies de seguretat.

Tota la informació del festival a tarragonajove.org/sotalapalmera.