PortAventura obrirà el 8 de juliol

Les mesures de seguretat arran de la crisi sanitària inclouen l’ús obligatori de mascareta a tot el recinte

Per . Actualitzat el

PortAventura World Resort està preparada per a obrir les seves portes el pròxim 8 de juliol com a destinació turística segura. Amb l’obertura, el resort iniciarà la temporada 2020 que coincidirà, a més, amb l’arrencada de la campanya d’estiu.
Per a la primera fase de retorn a l’activitat, la companyia ha posat en marxa una bateria de mesures extraordinàries per a garantir al màxim possible la seguretat de clients, empleats i col·laboradors: control de temperatura en l’entrada dels parcs i els hotels; ús de màscara obligatori en tot el *resort; Noves normes d’higiene i disposició de solucions desinfectants en tot el *resort; incloent la neteja i desinfecció contínua en atraccions i punts de contacte; reducció de l’aforament a un 30% de la capacitat total i posada en marxa de nous fluxos de persones, evitant grans aglomeracions i limitant al màxim el contacte directe per a així establir la distància d’un metre i mig entre persones; per a assegurar la limitació d’aforament, es crea un nou sistema de venda d’entrades on el client ha de reservar la data de la seva visita amb antelació. La venda d’entrades estarà disponible en la web de *PortAventura *World, en les seves plataformes digitals (app, mòbil i tauleta) i a través d’agències autoritzades; col·locació de senyalització i elements informatius per a prevenir riscos i dotar d’informació als visitants;
Foment del pagament *cashless/*contactless per a facilitar l’experiència de client sense contacte físic; totes aquestes mesures estan sent auditades a través d’un equip d’assessors externs els qui han auditat i certificat els procediments, el sistema de gestió i les infraestructures del programa de prevenció. PortAventura World Resort obrirà amb el segell turístic Safe Tourism Certified promogut per Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

L’objectiu és assegurar la millor experiència d’oci i vacances complint amb tots els requisits. Així, PortAventura Park i Ferrari Land, amb la seva oferta d’atraccions, restauració i botigues, iniciaran la seva activitat el 8 de juliol en horari d’estiu de 10.*00h a 22.*00h i 11.*00h a 16.*00h respectivament. Al mateix temps, obriran els hotels PortAventura, Gold River, Mansió de Lucy i Colorado Creek –incloses les seves respectives piscines–, garantint que els hostes que visitin el resort puguin gaudir de la seva tematització favorita.
El programa d’espectacles del resort ha hagut d’adaptar-se a la nova situació i romandrà sense activitat fins a setembre. De la mateixa manera, Carib Aquatic Park romandrà tancat.
La celebració del 25 Aniversari ha coincidit amb temps excepcionals, en els quals el compromís de tota la companyia ha estat fonamental en aquests mesos. PortAventura World Resort està preparada per a obrir i tornar a ser la destinació de vacances favorit de les famílies de tota Europa.
“Des de fa 25 anys el nostre propòsit ha estat crear experiències úniques que es poguessin gaudir i, sobretot, compartir en família o amb amics. PortAventura World Resort és un lloc excepcional per la seva ubicació en un enclavament mediterrani; per la seva oferta única que inclou propostes per a tots els tipus de viatgers; per la qualitat i l’excel·lència dels seus serveis; i pel seu compromís amb les persones, el territori i la societat”, destaca Arturo Mas-Sardá, President del Consell d’Administració de PortAventura World Resort. “El nostre agraïment al personal sanitari per la seva dedicació i esforç i a totes les forces de seguretat de l’estat durant aquesta crisi sanitària. A més, donem les gràcies a l’equip humà de PortAventura World Resort pel seu compromís”, afegeix.
“Hem posat en marxa tota una sèrie de mesures extraordinàries per a oferir als nostres parcs i hotels una experiència completa en un entorn segur. PortAventura World Resort és el destí ideal per al turisme nacional que busca una experiència familiar de vacances per a gaudir dels seus parcs, hotels, platja i gastronomia, entre altres atractius”, destaca Fernando Aldecoa, Director General d’Operacions i Finances.