La Llar d’Infants Gu-gu reobrirà el servei a partir de dilluns 22 de juny

També es durà a terme l’inici del procés de matriculació per al curs 2020-2021

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Constantí ha informat que reobrirà la Llar d’Infants municipal a partir del proper dilluns 22 de juny. L’equipament municipal obrirà novament les seves portes després de tres mesos, atenent els criteris i la normativa establerts pel Departament d’Educació, per tal que l’obertura es pugui fer de manera segura i amb garanties per als infants i el personal educatiu del centre.

Durant aquest període d’estiu la Llar d’Infants obrirà del 22 de juny al 31 de juliol, en horari de 7.45 h a 15 h, amb opció d’oferir servei de menjador en el cas que les famílies així ho demanin. Les inscripcions per al període d’estiu s’hauran de fer per setmanes senceres.

Inici del procés de matriculació 2020-2021

D’altra banda, del 17 al 23 de juny tindrà lloc el procés de matriculació per al curs 2020-2021 a la Llar d’Infants Gu-gu. Tant les famílies que durant aquest últims curs ja portaven els seus fills al centre, com les famílies de nova incorporació podran realitzar aquesta matriculació de forma telemàtica enviant tota la documentació al correu electrònic gugu@constanti.cat. Per a qualsevol aclariment, poden trucar al telèfon 977 52 32 14

La Llar d’Infants Gu-gu té una capacitat per a 91 places escolars, distribuïdes en 5 aules (nadons, 2 aules P1, 2 aules P2 i 1 aula P2).