Les piscines municipals obren gairebé totes el dilluns

S’ajorna l’obertura de les piscines de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador

Per . Actualitzat el

El proper dilluns 15 obriran pels usuaris, les piscines dels complexos esportius municipals de Campclar, Bonavista, Serrallo i Part Baixa i Riuclar-Torreforta-Icomar, per a fer natació, ja que encara no s’ofereixen cursets. També obriran les pistes de pàdel, les pistes de tenis i l’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez de Campclar. A més, els gimnasos dels tots els complexos esportius del PMET van obrir dimecres dia 10.

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha ajornat l’obertura de la piscina del complex esportiu municipal de Sant Pere i Sant Pau per dur a terme obres de millora, aquesta actuació en les instal·lacions de la piscina s’ha pogut avançar al juny, tot i que inicialment estava prevista per al setembre durant l’aturada tècnica de manteniment. Pel que fa a la piscina de Sant Salvador s’ha hagut d’ajornar per reparar una avaria imprevista. L’obertura de la piscina de Sant Salvador està prevista el proper dimecres 17 i la Sant Pere i Sant Pau està prevista per aquest mes, durant la setmana del 22.

Les instal·lacions esportives municipals es reobren amb mesures de prevenció de la Covid-19. D’altra banda, per fer qualsevol de les activitats les persones abonades hauran de demanar cita prèvia mitjançant l’app Connecta o per web. La cita prèvia, bé per realitzar gestions administratives, o bé per accedir a les piscines, els gimnasos, les activitats dirigides i la resta d’instal·lacions es pot demanar mitjançant al web:

https://esports.tarragona.cat/cita-previa