L’Ajuntament restringeix l’accés a la platja per la revetlla de Sant Joan

Es prohibeixen les fogueres, revetlles i celebracions a la platja

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha decidit, en el marc de la prevenció de la Covid-19 i per evitar aglomeracions, no permetre l’accés a les platges per la Revetlla de Sant Joan per fer trobades de grups de persones, ni tampoc fer-hi fogueres a la sorra.

Aquesta restricció començarà a les 20 hores del dia 23 de juny, tot i que es recomanarà abandonar la zona de platja a partir de les 19 hores.

D’altra banda, sí que estarà permès l’accés de les persones als passeigs marítims de les platges en aquelles que n’hi hagi o l’accés a les guinguetes o negocis de restauració instal·lats en el límit de les platges (l’Arrabassada, la Llarga o la Mora).

Per tal de garantir la viabilitat del compliment d’aquesta mesura des l’Ajuntament de Tarragona s’informarà a la població amb el suport de Personal Voluntari de Protecció Civil i es destinaran els efectius necessaris de control d’accessos, de vigilància i ordre de la Guàrdia Urbana. En definitiva, es reforçarà la seguretat per evitar que a la sorra s’hi celebri cap festa o centració de persones que pugui suposar un risc per la transmissió de la Covid-19.