La pandèmia del Coronavirus obliga a suspendre la revetlla de Sant Joan

L’Ajuntament anima a celebrar-la amb família o amics

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç informa que, un cop estudiades totes les possibilitats i donat que encara ens trobem en situació d’emergència sanitària per la Covid-19, ha decidit suspendre la tradicional revetlla de Sant Joan que s’havia de celebrar a la sala polivalent del pavelló la nit del 23 de juny.

Des de l’Ajuntament però, s’anima a tots els arbocencs i arbocenques a celebrar la revetlla de Sant Joan, encara que d’una manera diferent a causa de la situació actual, en família i grups reduïts a les cases. Aquest, pot ser un any per trobar-nos de nou amb la família que fa temps que no veiem, amb amics, sempre respectant les normes i l’aforament màxim i evitar les festes amb concentracions de gent.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a celebrar-ho amb responsabilitat i seguretat posant en valor l’esforç dels serveis sanitaris, d’emergència i de seguretat. I recorda la necessitat de respectar les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, en especial mantenir la distància física i evitar el contacte, així com utilitzar mascareta i rentar-se les mans amb aigua i sabó. També cal tenir en compte la perillositat de l’ús d’hidrogels i alcohols amb l’ús de petards per la seva condició de líquid inflamable.

Consulteu els consells de la Generalitat per a la celebració de la revetlla: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Per-una-revetlla-de-Sant-Joan-segura