Un dia més a la setmana de recollida del cartró comercial

Es durà a terme els dimarts, dimecres i divendres

Per . Actualitzat el

Des del passat mes d’abril, l’empresa adjudicatària del contracte de recollida de la brossa a Altafulla, Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) Medioambiente, ha assumit el servei de recollida del cartró comercial que fins ara duia a terme la mateixa Brigada Municipal.

És una de les millores que s’han incorporat al nou servei de la brossa a Altafulla, que s’emmarca dins del contracte del Consell Comarcal del Tarragonès i que va ser adjudicat a FCC Medioambiente.

Arran d’això, s’han modificat els horaris de recollida selectiva de cartró dels establiments que inicialment es van fixar en els dimarts i els divendres, de 17 a 18 hores de la tarda. Ara, amb la imminent arribada de l’estiu, i tal i com es va avançar en el seu dia, la freqüència de recollida s’incrementa en un dia més que s’ha fixat amb els dimecres, de 10.30 a 11.30 hores.

Des de la regidoria de Comerç, que encapçala l’edil Natalia Sanz, s’ha insistit que el “cartró s’ha de deixar doblegat davant de la porta de cada establiment”. La regidora també ha fet una crida als restauradors i restauradores perquè notifiquen les incidències del servei que es puguin produir.