L’Ajuntament de l’Arboç expressa el seu condol per la mort de Borja Boga

Era el president de l’Associació de Protecció Civil del municipi

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç expressa el seu més sentit condol per la mort de Borja Boga, president de l’Associació voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç i un membre destacat i molt conegut d’aquest col.lectiu a tota la comarca.

Segons s’ha informat, el cos del voluntari va ser trobat sense vida la nit de dilluns a casa seva al Vendrell, on residia.

Borja Boga de 43 anys, va començar a fer de voluntari de Protecció Civil a Santa Pola (Alacant) fa 25 anys, va ser fundador de l’associació de Protecció Civil de Calafell i des de feia 3 anys estava al capdavant de l’associació de Protecció Civil de l’Arboç. Era un referent pels voluntaris de Protecció Civil a la comarca, i també a l’Arboç on ha prestat una valuosa ajuda en la gestió de la crisi sanitària causada per la Covid-19, portant menjar i medicaments de primera necessitat a les persones que ho necessitaven, o felicitant els aniversaris als nens i nenes de l’Arboç durant el confinament. Era una persona molt implicada en ajudar i garantir la seguretat en events de qualsevol tipus que es celebressin a la comarca.