El mercat setmanal ha reobert aquest dimarts amb 13 parades d’alimentació

Per . Actualitzat el

Després de tres mesos de tancament, el mercat setmanal de Torredembarra ha reobert avui de forma parcial amb la instal·lació de 13 parades d’alimentació. La presència de públic ha estat baixa però s’espera que el proper dimarts augmenti l’afluència de compradors i compradores. El 16 de juny les parades que s’hi podran instal·lar també seran les d’alimentació i, segons evolucioni el funcionament, es preveu que a partir del 23 de juny el mercat torni a comptar amb totes les parades dels diferents sectors, amb les limitacions que indiquin les autoritats sanitàries.

Aquest matí, el mercat ha comptat amb un punt d’entrada i un de sortida, nova distribució i distàncies de separació, mesures d’higiene sanitària i personal de control d’accés i de funcionament. Per a l’Ajuntament, la represa del mercat dels dimarts, encara que sigui només amb les parades d’alimentació, és important per avançar cap al retorn de la “normalitat”.