“Baix Penedès, et toca!”, la nova campanya de turisme del Consell Comarcal

Per . Actualitzat el

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal ha engegat una campanya de promoció turística de la comarca per posicionar-se en la propera campanya turística d’aquest estiu. Sota el nom de Baix Penedès, et toca!, aquesta campanya ha estat dissenyada per tal de posicionar-nos com una comarca atractiva i segura, i una excel.lent opció de destí vacacional.

De moment, ja s’ha llençat el vídeo promocional que vol ensenyar alguns dels secrets que el Baix Penedès amaga en els carrers i places dels pobles, i també als seus espais naturals, molts d’ells desconeguts. Destaca 5 aspectes fonamentals per entendre el Baix Penedès: el patrimoni, el paisatge, la gastronomia, l’enologia i les platges com un destí per redescobrir, segur i poc massificat.

Aquesta campanya s’enfoca a atraure el turisme familiar, esportiu i de lleure de proximitat, i també per redescobrir la comarca als mateixos baixpenedesencs que molt sovint desconeixem tot el que tenim ben a prop.

Jaume Casañas, Conseller Comarcal de Turisme ha volgut destacar la importància de promocionar la comarca i donar a conèixer el potencial del Baix Penedès com a destinació turística segura i poc massificada entre el públic familiar de proximitat per aconseguir convertir la propera campanya turística en la més normal possible”.