La preinscripció a les EADT es realitzarà entre el 10 i el 17 de juny

Els centres de la Diputació ofereixen fins a 12 cicles de grau superior, entre els quals hi ha Animació, Infografia 3D, Videojocs i entorns virtuals o Matriceria

Per . Actualitzat el

Les persones interessades a estudiar algun dels cicles de Grau Superior a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació el proper curs hauran de realitzar la preinscripció on volen cursar els seus estudis entre el 10 i el 17 de juny. Enguany, com a mesura preventiva per la situació de pandèmia per coronavirus, aquest tràmit es realitzarà preferentment per via telemàtica mitjançant el portal http://preinscripcio.gencat.cat.  Tot i que també serà possible fer-ho presencialment del 15 al 17 de juny, amb cita prèvia que caldrà demanar per telèfon al centre i amb les pertinents mesures de seguretat.

La preinscripció és un tràmit obligatori tant per aquells alumnes que tenen una titulació que els permet accedir directament als estudis com per aquells que realitzaran les proves d’accés entre el 29 de juny i el 6 de juliol. Podeu consultar en detall totes les exempcions que permeten un accés directe als cicles de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació, així com informar-vos sobre les proves d’accés al web d’Educació. Un cop realitzats tots aquests tràmits, l’alumnat que reuneixi els requisits obligatoris podrà formalitzar la matrícula definitiva al cicle desitjat de l’1 al 7 de setembre.

Cicles de grau superior a les Escoles d’Art i Disseny a la Diputació

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: d’Animació, de Gràfica Publicitària, d’Il·lustració, de Fotografia, d’Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística. A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus s’hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d’obres de decoració i un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns virtuals. Pel que fa a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, aquest serà el segon curs que oferirà el cicle formatiu de grau superior de Modelisme i matriceria ceràmica, conjuntament amb l’Institut de l’Ebre i amb titularitat de la Departament d’Educació de la Generalitat. Trobareu més informació a http://www.dipta.cat/estudiarartidisseny.

L’oferta formativa de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa és de referència a la demarcació, perquè ofereixen una preparació i qualificació professional. Els dotze cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny tenen una durada de dos cursos acadèmics, amb una clara vocació de preparar als estudiants pel món laboral.