Creu Roja incorpora 125 socorristes a les platges del territori

Durant aquest cap de setmana s’han realitzat les proves de selecció per cobrir el servei a Tarragona, Roda de Berà, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i El Perelló

Per . Actualitzat el

Durant tot aquest cap de setmana, la Creu Roja Tarragona ha realitzat el procés de selecció per cobrir les places del servei de socorrisme a les platges de la província de Tarragona, gestionades per la Creu Roja. són els/les socorristes que precisa la Creu Roja Tarragona per donar servei a les platges de Tarragona, Roda de Berà, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i El Perelló, on l’entitat té la concessió del servei de socorrisme. Donat el context actual de la Covid_19, el procés de selecció ha hagut de fer una readaptació de les proves. 174 han estat els/les canditats/es que s’han enfrontat a unes proves teòriques s’han realitat de forma virtual, per evitar aglomeracions i possibles contactes. Pel que fa a les proves físiques, s’ha suprimit la prova de rescat per evitar el contacte directe amb la persona voluntària que feia el paper de víctima;s’han mantingut la prova de reanimació RCP i la duatlò: 100m corre + 400m nedar + 10m corre. A diferència d’altres anys que les proves físiques es feien en grups de 10 persones, aquest any les proves s’han realitzat de forma individual. Els/les socorristes que ja havien treballat l’any anterior al servei de Socorrisme de la Creu Roja Tarragona no s’han hagut de presentar a les proves físiques. Tenir la titulació de socorrista és un dels requisits fonamentals per poder accedir a les proves. Tots els i les socorristes que donen servis a les platges gestionades per la Creu Roja Tarragona tenen la titulació de socorrisme.